Corina Cretu (PSD): Comisia Europeană a avut o pozitie părtinitoare

De Redactia 13 Septembrie 2012, 20:43 Comunicate
“Curtea Constitutională a României a decis că Parlamentul a respectat procedurile constitutionale privind suspendarea si demiterea presedintelui. Din păcate, Comisia Europeană a avut o pozitie părtinitoare, situându-se de partea presedintelui Traian Băsescu si nefiind un arbitru neutru fată de o dispută politică internă. Guvernul si Parlamentul ales au fost blamate din start”, a spus europarlamentarul Corina Cretu în cadrul dezbaterii organizate la Parlamentul European.

Aceasta a luat astăzi cuvântul în cadrul dezbaterii organizate la Parlamentului European pe tema situatiei politice din România. Adresându-se vicepresedintelui Comisiei Europene, Viviane Reding, prezentă la dezbatere, Corina Cretu a făcut referire la lipsa de atitudine a acesteia în cazul Ungariei.

„Nu v-am văzut la dezbaterea privind apărarea democratiei în Ungaria, dar acum vreti să faceti o paralelă. Ati vorbit de 2 OUG ale Guvernului Ponta fără să spuneti un cuvânt de nenumăratele OUG ale guvernelor PDL. Dubla măsură este atât de evidentă încât nu este de mirare că încrederea românilor în Uniunea Europeană a scăzut cu 10 procente în această vară” a adăugat europarlamentarul PSD.
 
Corina Crețu consideră că dezbaterea care a avut loc astăzi în Parlamentul European a avut la bază minciunile propagate de PDL în spatiul european, dar că discutiile din plenul PE au arătat clar că nu toti cei din Uniunea Europeană pot fi păcăliti.

 

Autor Redactia 13 Septembrie 2012, 20:43 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate