Conferinta de presa a proiectului Uniti prin arta

De Redactia 19 Mai 2012, 10:02 Comunicate
In data de 17 mai 2012 a avut loc conferinta de presa a proiectului "Festivalul de tineret Uniti prin arta", finantat de catre  Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret/Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila.

Au participat dl Lala Gabriel, dna Lala Florentina - reprezentanti Asociatia Clubul de turism Proilavia (beneficiar proiect), dna Ciuraru Corina (presedinte ANBBPR-filiala Braila - partener proiect), dl.Francu Adrian (presedinte Asociatia Nevazatorilor din Romania-filiala Braila - partener proiect), dl.Dragos Neagu (director Biblioteca Judeteana Panait Istrati Braila), dl. Nicusor Pascu (consilier tineret la Directia pentru Sport si Tineret Braila), dl. Gabriel Niculita (presedinte Asociatia Centrul de Tineret Tinklub) invitati, reprezentanti mass-media online, scrisa si TV, alti membri Asociatia Proilavia.

Au fost prezentate obiectivele si scopul proiectului, justificarea si modul de inscriere si recrutare al grupului  tinta. Acest proiect cultural pentru tineret se doreste a fi un eveniment deosebit in peisajul evenimentelor artistice ale orasului Braila la care sa participe cat mai multi tineri.

In perioada 1-2 iunie 2012 se va derula festivalul, care are si o sectiune de concurs: muzica folk, poezie,alte arte.

Sunt asteptati sa se inscrie tineri braileni cu varsta intre 14-35 ani, care doresc sa se afirme, relatii la tel 0723337963 sau www.proilaviabraila.yolasite.com

 

Autor Redactia 19 Mai 2012, 10:02 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate