CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale

De Redactia 10 Martie 2014, 15:17 Comunicate

Continuand politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de promovare a creditarii in lei, CEC Bank a lansat o campanie promotionala la creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, prin care clientii bancii pot beneficia pana la data de 31.05.2014 de finantare in conditii foarte avantajoase: dobanda variabila ROBOR 6M* + 5,9% p.a., comisioane 0 de acordare si administrare, valori ale creditului ce pot ajunge la suma de 40.000 de lei.

Pe langa una dintre cele mai avantajoase dobanzi disponibile (DAE de doar 9,17%, calculat pentru o valoare a creditului de 40.000 lei si  o perioada de creditare de 60 de luni), creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj de la CEC Bank ofera si alte beneficii. Cu o perioada de creditare de pana la 5 ani, inclusiv o perioada de gratie de pana la 360 zile si  luand in considerare pentru calculul veniturilor eligibile toate veniturile familiei cu caracter de permanenta, CEC Bank isi sustine clientii atat in vederea accesarii finantarii dorite, cat si a rambursarii acesteia intr-un mod confortabil.

Astfel, clientii pot apela la serviciul de Internet Banking CEConline  pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, constituire depozite, schimb valutar etc). In plus, pentru mai multa siguranta, banca ofera gratuit asigurarea de viata si de somaj.

"Prin lansarea acestei campanii, continuam sa sustinem planurile financiare ale clientilor persoane fizice care pot accesa creditele de nevoi personale de la CEC Bank in conditii flexibile si la costuri extrem de avantajoase”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland numarul de telefon Info CEC Bank 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii www.cec.ro.

*Nivelul dobanzii ROBOR 6M se modifica semestrial la datele de 1 ianuarie si 1 iulie ale anului sau in prima zi lucratoare imediat urmatoare zilei de intai a semestrului, in cazul in care data de intai a semestrului este zi nelucratoare.

 

Autor Redactia 10 Martie 2014, 15:17 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate