APIA - referitor termen depunere cerere pentru suprafata

De Redactia 17 Mai 2012, 14:37 Comunicate
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza  pe toti cei interesati ca termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafata pentru anul în curs, fara penalizari, a fost de 15 mai 2012.

Pentru cererile depuse dupa aceasta data se aplica, la suma totala de plata, o penalizare de 1% pentru fiecare zi lucratoare întârziere. Dupa data de 11 iunie a.c., cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

Mentionam ca, în perioada 1 martie – 15 mai 2012, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafata SAPS 2012, un numar de 1,21 milioane cereri de plata, pentru o suprafata de 9,27 milioane hectare. Din totalul cererilor 99,99% au fost depuse utilizând aplicatia electronica IPA Online, pentru 99,99% din suprafata solicitata la plata sprijinului financiar pe suprafata.

Sprijinul financiar pe suprafata este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

 

Autor Redactia 17 Mai 2012, 14:37 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate