APIA Braila : informare privind campania de primire a cererilor de plată

De Redactia 20 Aprilie 2011, 22:41 Comunicate
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură –Centrul Judeţean Brăila reaminteşte că începând cu data de 1 martie 2011  a fost lansată campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/ măsurile de sprijin pe suprafaţă pentru anul în curs.
         
Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafaţă, fermierii trebuie să depună la Centrele APIA, în intervalul 1 martie - 16 mai 2011, o singură cerere de plată. Pentru depunerea cererilor de plată începând cu data de 17 mai, se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere. După data de 11 iunie 2011, cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul.
       
 În campania 2011, pentru a simplifica întregul proces şi pentru a evita erorile de identificare a parcelelor agricole, completarea şi depunerea cererii se realizează electronic. In acest sens, invităm toţi fermierii să acceseze în mod gratuit  aplicaţia de depunere electronică a cererii – IPA Online la adresa  http:/lpis.apia.org.ro.
       
Până la această dată, la nivelul Centrului judeţean  APIA Brăila au fost depuse un număr de 9026 cereri de plată, pentru o suprafaţă de circa 69061,87 hectare.
Dintre cei 9026 de fermieri, 8712 au completat declaraţia de suprafaţă utilizând aplicaţia IPA Online pentru o suprafaţă de 67427,84 hectare.


 

Autor Redactia 20 Aprilie 2011, 22:41 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate