APIA : 16 mai 2011 termenul limită de depunere fără penalizări

De Redactia 03 Mai 2011, 22:24 Comunicate
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură –Centrul Judeţean Brăila  reaminteşte producătorilor deţinători de cotă de lapte pentru vânzări directe că termenul limită de depunere fără penalizări  a declaraţiilor anuale privind vânzările, realizate în anul de cotă 2010/2011 este data de 16 mai 2011.
Producătorul care deţine cotă pentru vânzări directe trebuie să depună declaraţia anuală chiar dacă nu a comercializat lapte sau produse lactate în cursul anului de cotă.

Declaraţia anuală se completează pe baza datelor din Caietul fermierului, care este de   doua tipuri, în funcţie de cantitatea de cotă de vânzări directe deţinută:  tip A (pentru producătorii care deţin cotă mai mare de 5.000 de kilograme) şi tip B (pentru o cantitate mai mică de 5.000 de kilograme).
            
Producătorii de lapte care nu depun în termenul legal stabilit declaraţia anuală privind cantităţile comercializate, li se aplică penalitatea de retragere a cotei individuale de lapte la rezerva naţională. Cotele individuale nu vor fi retrase dacă producătorii deţinători de cotă vor transmite împreună cu declaraţia anuală şi o justificare scrisă, datată şi semnată, asupra imposibilităţii transmiterii acestei declaraţii în termenul legal.
           
Precizăm că APIA- Centrul Judeţean Braila  a distribuit  celor  4505 de  producători deţinători de  cotă de lapte  pentru vânzări directe, înregistraţi în Sistemul Cotelor de Lapte, formularul declaraţiei anuale privind vânzările, în vederea completării acesteia. După completare declaraţiile  se pot depune personal la sediul Centrului Judeţean Brăila al APIA, sau pot fi transmise prin poşta.
           
Până joi, 28.04.2011, la nivelul Centrului judeţean  APIA Brăila au fost depuse un număr de 498 de declaraţii  anuale privind vânzările. 


 

Autor Redactia 03 Mai 2011, 22:24 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate