MAE lanseaza „Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă - 2014”

De Redactia 23 Decembrie 2014, 09:07 Comunicate

sloveniaPentru a veni în sprijinul cetăţenilor români care se deplasează în străinătate în perioada Sărbătorilor de iarnă, Ministerul Afacerilor Externe a lansat un „Ghid de călătorie” pentru unele dintre destinaţiile cele mai căutate de către turiştii români: Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Ungaria.

Prin intermediul acestui material, cetăţenii români care se deplasează în statele menționate, cu ocazia concediilor de odihnă, pot obține informaţii foarte utile, pentru o deplasare cât mai sigură şi lipsită de evenimente nedorite.

Ghidul poate fi consultat pe site-ul MAE, rubrica Sfaturi de călătorie, secţiunea „Ghiduri de călătorie”, link: http://www.mae.ro/sites/default/files/file/pdf/2014.12.22_GHID_IARNA_2014.pdf.

MAE reaminteşte faptul că este pusă la dispoziţia cetățenilor români care călătoresc în străinătate aplicaţia pentru telefoane mobile inteligente "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi recomandări de călătorie şi posibilitatea de a  fi alertați în cazul în care apar situații speciale în țara în care se află. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

 

Autor Redactia 23 Decembrie 2014, 09:07 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii