Jandarmeria Brăila la datorie de Zilele Brailei

De IJJ Braila 13 August 2014, 12:42 Comunicate
Jandarmeria Brăila va asigura ordinea publică pe timpul manifestărilor cultural-artistice planificate a se desfăşura cu ocazia serbării “Zilelor Brailei”. Pentru desfăşurarea în siguranţă a acestor evenimente publice, în perioada 14-17 august a.c., aproximativ 90% din efectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila  este angrenat în executarea misiunilor de ordine publică.

Jandarmii vor acţiona pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentelor în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică şi prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice.Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Jandarmeria Brăila recomandă cetăţenilor ca, în timpul participării la aceste evenimente, să evite consumul excesiv de alcool, să acorde o atenţie deosebită obiectelor personale pentru a evita furturile din buzunare, să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme, să nu lase la vedere în interiorul maşinii obiecte de valoare - genţi, poşete, telefoane mobile etc.
          
De asemenea, cetăţenii pot solicita ajutor în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martori la săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.   

 

Autor IJJ Braila 13 August 2014, 12:42 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii