CETĂŢENI DIN TURCIA, DEPISTAŢI CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN BRĂILA

De IPJ Braila 13 Septembrie 2017, 19:41 Comunicate

Poliţiştii de imigrări au depistat trei cetăţeni din Turcia, o femeie de 33 de ani și doi minori de 3, respectiv 11 ani, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei de şedere stabilite prin viză. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei  şi obligată, prin decizie de returnare, să părăsească ţara în termen de 15 zile, împreună cu cei doi copii minori.

La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări –Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila, au desfăşurat o acţiune cu forţe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

În urma activitălilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat, cu şedere ilegală, trei cetăţeni din Turcia, o femeie în vârtă de 33 de ani și doi minori, cu vârsta de 3 ani, respectiv 11 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a intrat legal în ţara noastră în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită, însă la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României.

Poliţiştii de imigrări au emis pe numele celor 3 cetăţeni străini, decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul României, în termen de 15 zile. Totodată, femeia  a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Inspectoratul General pentru Imigrări prin structurile sale teritoriale continuă organizarea unor astfel de acţiuni, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

 

Autor IPJ Braila 13 Septembrie 2017, 19:41 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii