CDM Braila : Proiectul-Retea nationala de centre de informare si consiliere privind cariera

De Redactia 15 Mai 2011, 17:41 Comunicate
Fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM) organizeaza miercuri 18 mai, ora 10, o conferinta de presa a proiectului "Retea nationala de centre de informare si consiliere privind cariera", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, domeniul 5.1 - "Dezvoltarea si implementarea masurilor de ocupare".
 
Proiectul, in valoare de 5 milioane euro, „Retea nationala de centre de informare si consiliere privind cariera” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 , domeniul 5.1 – „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”. Proiectul este condus de CDM si realizat in parteneriat cu OMV Petrom S.A.

Proiectul, in desfasurare, incepand cu luna iulie a anului 2010, se adeseaza persoanelor disponibilizate, somerilor, a celor in cautarea unui loc de munca. Aceste persoane, prin intermediul celor 32 de consilieri specialiati, din cele 14 centre regionale, beneficiaza de informatii privind modul in care pot identifica noi oprtunitati profesionale, un nou loc de munca sau cum pot beneficia de cursuri de reconversie profesionala, in viitor. Beneficiul major al proiectului, adus persoanelor consiliate, consta in faptul ca le sporeste sansele de identifica si obtine un nou loc munca sau o noua oportunitate profesionala, intrun mediu competitiv, cu  asteptari ridicate ale angajatorilor.


 

Autor Redactia 15 Mai 2011, 17:41 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii