Rovinietele se pot emite si prin SMS

De Alexandrina Iordache 04 Decembrie 2012, 15:39 Auto
Emiterea rovinietelor se poate face si prin intermediul serviciului de mesaje scurte - SMS anunta Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Acest lucru este posibil numai de către utilizatorii români şi numai pentru perioada minimă de utilizare.

Facilitatea va fi operationala incepand din 05.12.2012 numai in reteaua de telefonie mobila Orange care, in scurt timp, va aloca numarul de telefon 7500. Tariful este de 5 eurocenti/SMS trimis.

Informatii si detalii suplimentare pot fi solicitate la numarul de telefon 1788 (număr cu tarif normal în reţeaua Orange), ce va putea fi apelat de Luni până Joi în intervalul orar 08:30 – 16:30 şi Vineri în intervalul orar 08:30 – 14:00. Acest numar de telefon va fi pus la dispozitia clientilor in cel mai scurt timp de Orange.

Trebuie precizat si faptul ca pentru clienţii cu abonament Orange, la tarifele menţionate, în factura emisă, se adaugă TVA, conform legislaţiei în vigoare. Pentru deţinătorii de cartele PrePay - Orange, TVA se aplică la achiziţionarea creditului.

 

Autor Alexandrina Iordache 04 Decembrie 2012, 15:39 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate