Crestere spectaculoasa a inmatricularilor de masini in primele 9 luni ale anului 2012

De AmosNews 06 Noiembrie 2012, 12:43 Auto
Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au înregistrat, în perioada 01 ianuarie - 30 septembrie, o creştere cu 38,4% faţă de aceeaşi perioadă a nului trecut, iar înmatriculările noi de vehicule pentru transportul mărfurilor au crescut cu 25,7%, arată un comunicat trimis de Institutul Naţional de Statistică.
    
În trimestrul III al acestui an, comparativ cu anul trecut, la categoria autoturisme s-a înregistrat o creştere de 37,8%, şi respectiv la categoria autobuze şi microbuze de 56,0%. La categoria mopede şi motociclete s-a înregistrat o creştere de 8,3% faţă de trimestrul III 2011.
    
În ceea ce priveşte înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor, cea mai semnificativă valoare a creşterii s-a înregistrat la categoria autocamioane, cu 19,7%.
    
Faţă de trimestrul II, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 8,9% în trimestrul III, iar înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au crescut cu 3,0%.

 

Autor AmosNews 06 Noiembrie 2012, 12:43 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate