Consiliul CSA s-a intalnit cu reprezentanţii Euroins

De Frimu Ghinea 14 Noiembrie 2012, 16:37 Auto
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, condus de dl. presedinte Daniel Tudor, s-a întâlnit cu factorii de decizie ai societătii de asigurare Euroins S.A. in data de 13 noiembrie 2013 pentru a discuta situatia companiei in cauza.

Delegatia Euroins S.A. a fost compusă din: dl. Assen Christov – presedintele consiliului de supraveghere al Eurohold plc, actionarul majoritar al Euroins Insurance Group plc. Bulgaria (la rândul lui actionarul majoritar al Euroins România) si conducerea societătii, reprezentată de dl. Mihnea Tobescu – director general, dl. Kiril Boshov Ivanov - presedinte al Consiliului de Administratie si d-na. Milena Guentcheva - director executiv si membru al Consiliului de Administrație.

Urmare a discutiilor avute, s-a convenit ca Euroins România S.A. să îsi mărească capitalul social si să accelereze plătile restante către asigurati, păgubiti si service-urile auto.

Membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor au constatat o atitudine pozitivă din partea conducerii Euroins România S.A. si a actionarului majoritar al acestei societăti, ceea ce creează premisele ameliorării situatiei curente.

S-a stabilit, de asemenea, continuarea monitorizării societătii de către directiile de specialitate din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, precum si realizarea, la începutul lunii februarie 2013, a unei noi analize, în aceeasi componentă.


 

Autor Frimu Ghinea 14 Noiembrie 2012, 16:37 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate