Situatie penibila in Alianta Romania Dreapta

De Mihai Vintil─â 12 Septembrie 2012, 14:36 Atitudini
Partidul Noua Republica nu este inca inregistrat legal ca partid! Astfel nu va putea sa semneze alaturi de PDL, PN┼óCD ┼či Partidul For┼úa Civic─â protocolul pentru constituirea blocului electoral Alianta Romania Dreapta.

"Am ob┼úinut din partea Tribunalului Bucure┼čti o decizie favorabil─â ├«nc─â din 28 iunie prin care se dispune ├«nregistrarea noastr─â ca partid ├«n Registrul partidelor politice. ├Än timpul vacan┼úei judec─âtore┼čti a fost redactat─â aceast─â decizie. Dup─â redactarea acestei decizii a ap─ârut, nu de oriunde, ci dintr-o institu┼úie patronat─â de Guvernul Rom├óniei, AVAS, o contesta┼úie a unui domn Radu B─âl─âceanu care, practic, blocheaz─â traseul acestui dosar ├«ntre Tribunalul Bucure┼čti ┼či Curtea de Apel Bucure┼čti. Curtea de Apel va rezolva acest conflict ├«n termen de 15 zile, dar ├«n orice caz prea t├órziu pentru ca Noua Republic─â s─â poat─â semna protocolul de ├«nfiin┼úare a Alian┼úei Rom├ónia Dreapt─â. Acest protocol va trebui semnat p├ón─â luni, dup─â ce ieri (mar┼úi - n.r.), a ap─ârut o Hot─âr├óre de Guvern care impune un calendar electoral. ARD se va ├«nregistra la Biroul Electoral Central, luni, 17 septembrie", a declarat Mihail Neam┼úu,Presedintele Noua Republica.

Interesant este ca prin aceasta miscare acest nou partid si-a rasuflat si boarea de imagine de competenta pe care doreau sa o aduca in politica romaneasca. Daca nici macar nu sunt in stare sa isi inregistreze partidul atunci cum vor guverna Romania?


 

Autor Mihai Vintil─â 12 Septembrie 2012, 14:36 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate