Pokerul pe internet, o pasiune democratica

De Mihai Vintilă 24 Mai 2012, 13:42 Atitudini

 

Din ce in ce mai multa lume partica poketul pe internet. Pentru unii este un mod de a castiga bani dar pentru destui este un mod de a se distra. Interesant este faptul ca nu conteaza daca esti tanar sau batran, daca esti in pijamale sau la costum. Nu poti vedea fata adversarului, nu il poti “citi”. Te lupti doar cu cineva de dincolo care este ca tine . Amandoi sunteti uniti de o sigura pasiune : jocul de poker. 


Au aparut destui jucatori profesionisti online. Unii castiga milioane altii pierd la fel. Jocul e fiderit si totusi acelasi. E diferit pentru ca interactiunea e alta, viteza de reactie e mare, nu “vezi” dincolo de o masca. E acelasi pentru ca regulile sunt universale. Dimensiunea pokerului pe internet este alta – e cel mai democratic poker cu putinta. Oricine poate participa atata timp cat se inscrie.


Uneori un joc de poket pe internet poate fi asemena unui    Partypoker  – frumos si interesant. Totul este sa stii cand sa te opresti, sa ramai responsabil. Pana la urma pokerul este un joc fie el al norocolului si trategiei dar totusi un joc. 


Pasiunea ca orice pasiune poate naste si demoni. Sunt destui de multi care nu mai vad nimic in viata in afara partidelor de poker online. Nu e bine nici pentru ei si nici pentru cei din jurul lor. Pokerul e intai de toate o atitudine, o abordare a vietii cu curaj, pasiune si risc cu un singur tel acela de a castiga, de a fi mai bun. Cand insa totul devine dependenta se pierde insasi esenta jocului. 


Internetul ne-a dat cea mai democratica pasiune : pokerul online. Sa o pastram curata si rezonabila.

 

 

Autor Mihai Vintilă 24 Mai 2012, 13:42 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate