Intalnirea membrilor Asociatiei Cultul Eroilor Braila din 4 iulie 2013

De Alexandrina Iordache 05 Iulie 2013, 12:49 Atitudini
Joi, 4 iulie 2013, la sediul Asociatiei Cultul Eroilor "Regina Maria" filiala Braila a avut loc intalnirea saptamanala a membrilor. S-au prezentat informari despre actiunile la care s-a participat si s-au discutat probleme ale activitatii curente.

La primele ore ale zilei, a avut loc o binecuvantare a preotilor pentru roadele pamantului, indestulatoare acum dupa atatea ploi cazute in zona.

Dna Iordache Alexandrina, membra a asociatiei, a prezentat o informare privind manifestarea "Eminesciana" din orasul Straseni, Republica Moldova, la care a participat in perioada 30 iunie - 1 iulie 2013, la invitatia organizatorilor.

Festivalul "Eminesciana" din Straseni se organizeaza anual, in ultima duminica a lunii iunie, ajuns la XXVII-a editie, este dedicat operei si vietii poetului national Mihai Eminescu.

In cadrul manifestarii de la Straseni au fost oferite Bibliotecii Raionale "Mihai Sadoveanu" Straseni mai multe exemplare din doua numere ale revistei "Braila Eroica", revista de cultura si educatie patriotica editata de Asociatia Nationala "Cultul Eroilor" filiala Braila in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi filiala Braila.

In cadrul intalnirii saptamanale, membrii asociatiei au luat in discutie si probleme ale activitatii curente, una din ele referitoare la petrecerea timpului liber impreuna, la sfarsitul lunii iulie, intr-un cadru organizat.

 

Autor Alexandrina Iordache 05 Iulie 2013, 12:49 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate