Iarna ninge, vara e soare

De Cristian Banu 19 Decembrie 2012, 16:27 Atitudini
De când s-au anunţat rezultatele acestor alegeri nu încetez să mă minunez de câţi oameni inteligenţi – aceiaşi oameni inteligenţi care fac mişto de autorităţi că sunt nepregătite când dă prima ninsoare – se minunează de numărul crescut de parlamentari, de parlamentarii intraţi în Parlament de pe locul 3 sau 4, minunându-se inteligent “Vai, dar cum se poate aşa ceva”.

 Asta în condiţiile în care suntem la al doilea rând de alegeri pe actuala lege, lege care a fost răscomentată din 2008 încoace, lege care s-a încercat a fi schimbată de mai multe ori, taberele opunându-se pe rând modificărilor din motive diferite. Legea era clară, nu este cea mai bună, dar nici cea mai rea, consecinţele se cunoşteau, dar noi ne minunăm… Ca să vezi ce surpriză, iarna ninge, domnule. Cine ar fi crezut aşa ceva?

Şi tot legat de numărul parlamentarilor, m-a amuzat tentativa de campanie PD de resuscitare a referendumului pentru Parlamentul unicameral cu 300 de membri. Şi mai amuzant este să vezi prin blogosferă cine preia punctajele PD, mai ales bloguri care scriu despre politic doar când vine ordin de la partid… Aşa mai ştiu şi ei câţi au mai rămas.


 

Autor Cristian Banu 19 Decembrie 2012, 16:27 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate