Idei în tara lui Andrei: Voteaza proiectul GAZDE DE NOTA 10! al Asociatiei Proilavia

De Redactia 24 Aprilie 2014, 23:41 Atitudini
Asociatia Clubul de turism Proilavia Braila s-a inscris in competitia IDEI IN TARA LUI ANDREI! Proiectul de dezvoltare comunitara ”GAZDE DE NOTA 10!” va fi derulat in comuna Viziru, jud.Braila. Va fi un proiect inovator pentru tinerii din judetul Braila, dar si Galati.

Dorim sa cream un minisat comunitar (cu 10 casute si grup sanitar) si sa derulam tabere pentru cei care au posibilitati financiare reduse dar sunt pasionati de tot ceea ce inseamna creatie. Vom promova un stil de viata sanatos, vom arata ca educatia rurala are multe de oferit si vom ajuta tinerii si copii din comuna Viziru si din alte localitati din Braila/Galati. Avand spatiile de cazare create, vom face tabere gratuite pentru multi copii si tineri.

Voteaza incepand de acum acest proiect pe http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla unde trebuie sa va faceti cont (LOG IN-dreapta sus) si sa reusim sa-l castigam!

CUM VOTAM:
Pot vota toti membrii familiei, nu exista o limita de vârsta. Singura conditie este ca fiecare sa aiba o adresa de email diferita si un numar de telefon diferit, pentru a putea crea contul.

Instructiuni pentru votarea proiectului "GAZDE DE NOTA 10!" al Asociatiei Clubul de turism PROILAVIA pe site-ul "Idei din tara lui Andrei":

1. Se acceseaza site-ul: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla
2. Se creeaza contul dând click pe optiunea LOG IN (dreapta sus)
3. Se alege optiunea "CONT NOU"
4. Se completeaza datele personale solicitate: la rubrica "numar de telefon" trebuie sa completati un numar de mobil, întrucât veti primi un cod de validare prin sms.
5. Dupa completarea datelor se va da click pe optiunea "creeaza cont".
6. In acest moment veti primi un email, prin care veti face confirmarea contului creat, accesând linkul indicat în email.
7. Dupa confirmare, veti primi pe telefonul mobil SMS cu un cod pe care trebuie sa îl introduceti în ecranul "mai ai un pas pâna la crearea contului tau" - confirmare sms: "introdu în câmpul de mai jos codul de activare primit prin sms".
8. In acest moment contul a fost creat si puteti vota proiectul, astfel:
9. Va logati/intrati pe cont - Accesati casuta "Contul meu"
10. Alegeti optiunea "IDEI IN TARA LUI ANDREI - VOTEAZA - dati click
11. Selecteaza judetul BRAILA - cauta
13. Dati click pe proiectul GAZDE DE NOTA 10! si in drepata sus e o casuta VOTEAZA!
 
Pentru orice detalii despre proiect/vot apelati-ma la tel.0723337963 - Gabi-coordonator.
 
VA MULTUMIM in numele tuturor copiilor si tinerilor care pot avea un loc in minisatul comunitar din comuna Viziru, jud.Braila. UN PROIECT PENTRU VIITORUL COPIILOR!

Gabriel Lâlă, Asociatia Clubul de turism ”Proilavia” Braila

 

Autor Redactia 24 Aprilie 2014, 23:41 Atitudini
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate