Primaria Municipiului Braila si Casa de Cultura a Municipiului organizeaza Ziua Indragostitilor

De Redactia 10 Februarie 2016, 14:17 Administrative

eveniment Casa GoangaPrimaria Municipiului Braila si Casa de Cultura a Municipiului organizeaza duminica, 14 februarie 2016, incepand cu ora 16.30, petrecere dedicata Zilei Indragostitilor.

Petrecerea este animata de o serie de concursuri, cum ar fi : Karaoke, Declaratii de dragoste, Mesaje de dragoste (“mesaje de dragoste desene / semne grafice/caricaturi”), Dans cu "obstacole", Concurs Limbo dance, “Declaratie de dragoste improvizata cu ajutorul a trei cuvinte extrase”. De asemenea, se vor desfasura diverse momente de Variatie dans clasica-solo, Dans Bollywood, Dans contemporan-solo, Flash MOB, Dans Charleston .

Petrecerea indragostitilor de toate varstele va fi prezentata de Laura Stoian, Leti Branzia si George Petrenco si se va desfasura la Casa “Petre Stefanescu Goanga” din Municipiul Braila, intrarea fiind libera. Concursurile si declaratiile de dargoste vor fi presarate cu momente artistice sustinute de Gabriel Nicolae Ciubuc, George Petrenco si Laura Stoian.

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul partenerilor Liceul de Arta “H Darclee”, Asociatia Artevent si Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei” Centrul Local Braila. Fiecare moment este rasplatit cu premii substantiale: tablete, rame foto, memory stickuri, dulciuri si suveniruri.

Primaria Municipiului Braila

 

Autor Redactia 10 Februarie 2016, 14:17 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii