Trafic rutier în condiții de iarnă, miercuri, 20 ianuarie 2016, ora 10,30

De Redactia 20 Ianuarie 2016, 11:36 Administrative

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române precizează că la această oră (10.30) nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile.

Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, rămâne închis DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin. Se circulă pe următoarea rută ocolitoare:

Moldova Nouă – Oraviţa - Anina – Bozovici – Iablaniţa - Plugova.

Reamintim că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe DN24D, în judeţul Galaţi, pe tronsonul Griviţa - Vânători,  circulaţia este deschisă pentru autovehiculele cu masa maximă total admisă mai mică de 7,5 tone. La fel şi pe DN22 Isaccea – Somova, în judeţul Tulcea.

Amintim că, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră a fost reluată. Precizăm că, pe tronsonul Drajna – Feteşti, pentru siguranţa participanţilor la trafic, autovehiculele se deplasează controlat, în coloană, fiind însoţite de echipaje de poliţie rutieră.

Pentru judeţele Brăila, Olt, Dolj, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Administraţia Naţională de Meteorologie a emis  atenţionări nowcasting cu cod galben, referitoare la ceaţă, (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă (luminile de ceaţă trebuie utilizate doar dacă vizibilitatea scade semnificativ).

 

Autor Redactia 20 Ianuarie 2016, 11:36 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii