Situatia drumurilor nationale cu circulatia intrerupta, 25.01.2014, ora 13,30

De Alexandrina Iordache 25 Ianuarie 2014, 14:10 Administrative
Conform CNADR, sambata, 25 noiembrie 2014, ora 13,30, circulatia era intrerupta pe mai multe drumuri nationale din cauza conditiilor meteo nefavorabile: viscol, vizibilitate redusa. Mentionez ca pana in ora 12,00 am circulat de la Focsani la Braila in conditii de iarna. Drumul, cu zapada tasata in interiorul localitatilor, era destul de bun in afara acestora. E adevarat ca vantul batea foarte tare. Utilajele actionau pe acest traseu pentru indepartarea zapezii si imprastiau materiale antiderapante.

Situatia drumurilor nationale cu circulatie intrerupta conform conform CNADR:

- A A1  (Bucuresti - Pitesti); Conditii meteo nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- A A2  (Bucuresti - Drajna); Conditii meteorologice nefavorabile. Viscol. Vizibilitate redusa    Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- A A2  (Drajna - Fetesti); Conditii meteo nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- A A3  (Bucuresti - Ploiesti);    Conditii meteo nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 1D  (Albesti  - Urziceni);     Conditii meteo nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 2  (Urziceni - Focsani); Conditii meteorologice nefavorabile. Vizibilitate redusa.    Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 22  (Ramnicu Sarat - Braila); Conditii meteo nefavorabile.    Incepand cu ora 06.20 se inchide DN 22 km 0+000 - km 30+000 Ramnicu Sarat - Boldu - Limita jud Braila, din cauza vizibilitatii foarte redusa din cauza viscolului la sol (vizibilitate redusa sub 20 m).
- DN 23B  (Maicanesti - Ciorasti); Conditii meteo nefavorabile. Vizibilitate redusa. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 24D  (Varlezi - Intersectie cu  DN 26), VARLEZI (GL)-GALATI (GL);    Conditii meteorologice nefavorabile. Viscol. Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 2B  (Buzau -  Rosetti); Conditii meteo nefavorabile. Viscol. Vizibilitate 0. Se va interveni cu autoutilaje in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 2C  (Costesti (int. cu DN2)- Padina); Conditii meteo nefavorabile. Vizibilitate redusa. Viscol.    Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 2N  (Bogza - Caiata - Dumbraveni);    Viscol la sol. Vizibilitate redusa sub 20m. Se va interveni cu autoutilaje  in momentul in care conditiile meteo se vor ameliora.
- DN 67C  (Novaci - Ranca/GJ); viscol - tendinta formare suluri de zapada. Se actioneaza cu 2 UNIMOG-uri cu turbofreza, 2 UNIMOG-uri cu lama si 1 autofreza.

Drumuri nationale cu circulatia ingreunata

- DN 71  (Targoviste - Sinaia);    Conditii meteorologice nefavorabile. Viscol. Este restrictionat accesul autovehiculelor cu MTMA > 3,5 tone.


 

Autor Alexandrina Iordache 25 Ianuarie 2014, 14:10 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate