Colonelul Vasile Silion preda comanda Jandarmeriei Braila

De IJJ Braila 09 Iunie 2016, 15:19 Administrative

Silion preda comanda Jandarmeriei Braila În cursul dimineţii de joi 9 iunie la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila a avut loc festivitatea de predare-primire a comenzii acestei instituţii, ca urmare a trecerii în rezervă la termen, cu drept de pensie, a domnului colonel Silion Vasile.

Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa domnului lt.col. dr. Mihai Cristian, reprezentantul Jandarmeriei Române, a şefilor structurilor M.A.I. din teritoriu, precum şi a întregului efectiv al inspectoratului. În spiritul tradiţiilor militare naţionale şi în conformitate cu regulile protocolare, domnul colonel Silion Vasile a predat comanda inspectoratului şi drapelul de luptă, domnului colonel Moţ Vasile, prim-adjunct al inspectorului şef.

Ofiţer cu o activitate meritorie în instituţia oamenilor de arme, domnul comandant s-a pensionat după 37 de ani de activitate în sistemul militar. A urmat toate treptele ierarhiei militare, în ultimii ani de carieră fiind comandant detaşament, apoi, în anul 2003, deţine funcţia de adjunct al comandantului pentru ordine publică la Comandamentul de Jandarmi Judeţean Brăila, iar din anul 2005, ca urmare a concursului susţinut, devine inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila.

“Au fost şi momente grele, unele foarte grele, la început, dar întotdeauna am încercat să fac lucrurile să meargă pe drumul lor normal. Sunt mândru de dumneavoastră, că sunteţi la acest nivel de pregătire şi profesionalism, şi sper ca cel care mă va înlocui să ducă mai departe ceea ce am realizat eu până acum şi să facă mult mai multe decât am făcut eu..... În încheiere aş vrea să vă mulţumesc, să vă doresc sănătate dumneavoastră, familiilor care vă sprijină, iar instituţiei Jandarmeriei Brăila, să dea Dumnezeu să rămână acolo unde îi este locul, în topul preferinţelor şi încrederii comunităţii, să fiţi întotdeauna în slujba cetăţenilor şi în apărarea legii.”, a declarat domnul colonel Vasile Silion.

Cât priveşte persoana care va conduce Jandarmeria brăileană, atribuţiile funcţionale de inspector şef vor fi exercitate de către domnul colonel Moţ Vasile, prim-adjunct al inspectorului şef.

“Suntem conştienţi că vom mai avea nevoie de experienţa domnului colonel Silion, cel care ne-a fost lider, care nu şi-a trădat niciodată echipa şi care a fost şi va rămâne un adevărat profesionist. Îmi doresc să continui şi să contribui la obţinerea unor rezultate bune. Obiectivul primordial pentru noi este şi trebuie să fie siguranţa cetăţeanului, misiunile pe care le executăm fiind unele normale pentru societate. Sunt o fire deschisă şi ambiţioasă, iar în activitatea pe care o desfăşor mă bazez mai mult pe fapte, nu pe vorbe.”, a declarat domnul colonel Moţ Vasile.


 

Autor IJJ Braila 09 Iunie 2016, 15:19 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii