SIGURANŢA RUTIERĂ, ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR BRĂILENI ÎN SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII

De IPJ Braila 10 Aprilie 2017, 08:07 Administrative

Pe parcursul acestei săptămâni, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în colaborare cu specialişti de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila şi de la Biroul Județean de Poliţie Transporturi Brăila au desfăşurat 180 de activităţi de prevenire în judeţul Brăila.

Ultima zi a prevenirii criminalităţii, dedicată siguranţei rutiere, a fost prilej bun pentru poliţiştii brăileni de a le reaminti participanţilor la trafic că viaţa şi integritatea fizică şi psihică a fiecăruia dintre noi sunt cele mai importante.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în colaborare cu Brăila Mall, au invitat oamenii aflaţi în incinta complexului comercial la exerciţii inedite şi educative pentru fiecare, indiferent de calitatea pe care o au în traficul rutier - conducător auto, pieton, biciclist sau motociclist.

Astfel, poliţiştii Serviciului Rutier şi cei ai compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au atras atenţia participanţilor la trafic cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere, antrenându-i în jocuri şi exerciţii, care, deşi simple, au fost considerate interesante şi educative de participanţi.

Scopul oamenilor legii este acela de a sensibiliza opinia publică şi de a atrage atenţia asupra accidentelor rutiere cauzate de consumul de alcool sau droguri.

Activităţi pe tema siguranţei rutiere au fost desfăşurate atât pe principalele artere din judeţ, cţt şi în unităţi de învăţământ sau în şcolile de şoferi.

La finalul Săptămânii prevenirii criminalităţii, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au realizat 180 de activităţi preventive în comunitate, în unităţi de învăţământ, în societăţi comerciale, la fabrici de confecţii ş.a., discutând cu peste 5.000 de beneficiari ( bătrâni, femei, elevi, părinţi, cadre didactice, vânzători, călători şi participanţi la trafic).

 

 

Autor IPJ Braila 10 Aprilie 2017, 08:07 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii