Pro Democratia pune la dispoziţie un număr de telefon pentru sesizarea fraudelor la alegeri

De AGERPRES 08 Iunie 2012, 14:22 Administrative
Asociaţia Pro Democraţia (APD), ca parte a Coaliţiei 2012 pentru Alegeri Corecte, pune la dispoziţia cetăţenilor duminică numărul de telefon cu acces gratuit 0800 070 100 pentru sesizarea oricărui tip de neregulă sau fraudă, precum şi pentru obţinerea de informaţii privind ziua votului.

Linia telefonică gratuită va fi disponibilă între orele 6,00 şi 21,00, numărul putând fi accesat din reţelele Romtelecom, Orange şi Vodafone, precizează un comunicat al APD remis vineri.

De asemenea, platforma online www.alegericorecte este la dispoziţia cetăţenilor pentru a sesiza nereguli şi fraude din ziua alegerilor. Sesizările vor fi direcţionate către instituţiile relevante şi vor fi urmărite de APD.

APD le solicită utilizatorilor să folosească ambele instrumente în mod conştient şi responsabil, fără abuzuri.

În paralel, Asociaţia Pro Democraţia a acreditat peste 2.000 de observatori pentru secţii de votare din toată ţara. Aceştia vor monitoriza desfăşurarea procesului electoral şi corectitudinea votului pe întreaga durată a zilei de 10 iunie şi vor raporta orice nereguli sau abateri de la normele legale.

"Asociaţia Pro Democraţia susţine alegerea corectă şi responsabilă, invită cetăţenii să participe la vot şi să aleagă conştient în data de 10 iunie".


 

Autor AGERPRES 08 Iunie 2012, 14:22 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate