Lucrări specifice de primăvară demarate de Primăria Municipiului Brăila

De A.Frangu 10 Martie 2016, 12:52 Administrative

Actiuni curatenie Radu NegruA venit primăvara și a început febra curățeniei de sezon. După cum informează, Primăria Municipiului Brăila a declanșat deja programul de salubrizare ”Primăvara 2016”, program care se desfășoară, în mai multe etape, până pe data de 22 aprilie a.c.

În perioada 8-9 martie a.c. în cartierul Radu Negru deja s-au desfășurat acțiuni, prevăzute în programul de salubrizare, după cum urmează: la capătul liniei 4 în spatele stației, în zona blocurilor E unde s-au finalizat și plantările de arbori, în locul de joacă din spatele grădiniței, în zona blocului N1 etc.

Acțiunile se desfășoară cu participarea societăților RER Ecologic Service, Brai-Cata și Eco dar și cu societățile de salubrizare care deservesc zonele respective.

În această primăvară Primăria organizează, pe lângă activitățile curente se salubrizare, și o serie de lucrări specifice anotimpului primăvara: tăieri de corecție a arborilor de pe aliniamentele stradale, curățirea zonelor verzi și a arborilor în jurul imobilelor de locuit, spălarea mecanică a principalelor artere de circulație, salubrizarea unor terenuri virane aparținând domeniului public al municipiului și a Pădurii Lacu Sărat, colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor vegetale și solide, plantări de arbori, plante și flori.

 

Autor A.Frangu 10 Martie 2016, 12:52 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. cristina 10 Martie 2016, 14:54

    Bravo. Inceputul e promitator....sa vedem sfarsitul la toata chestia asta. Daa, sa se faca in tot orasul nu asa prin cateva zone. Mai ales locurile de joaca pentru copii, ca sunt vai de ele parculetele. Nu sa planteze arbori care nu au nici macar un metru distanta intre ei jumatate de gradina e cheala si cealalta plina cu crengi . Voi chiar credeti ca vor rezista arborii astia? Or sa se usuce sau vor fi smulsi de lumea necivilizata......aaaa...sa nu mai zic si de cei ce arunca pungi cu gunoi de la etaj, deci toate gunoaiele vor ramane atarnate in acei \"arbori\". Chiar azi in timp ce plantau arborii la E-uri in viziru 3, a \"cazut\" de sus o punga cu gunoi...mai sa le-o arunce in cap muncitorilor.

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii