IGSU: Localități din 12 județe afectate de fenomenele meteo

De Redactia 31 Octombrie 2017, 12:54 Administrative

vant puternic

În urma avertizărilor de Cod Galben si Portocaliu valabile în data de 30 octombrie a.c., în ultimele  24  de  ore au fost înregistrate efecte negative la nivelul a 18 localități din 12 județe (Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Hunedoara, Iași, Mureș, Satu Mare și Sibiu), precum și în municipiul București.

La nivel național, au fost dislocate 10 acoperișuri ale blocurilor de locuințe și 7 elemente de fațadă, au fost doborâți de vânt 10 arbori și un stâlp de electricitate (pe carosabil, autovehicule și locuințe), fiind avariate 5 autoturisme.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică erau afectate 6 localități din 5 județe (Alba, Argeș, Harghita, Maramureș și Suceava), iar echipe specializate acționează în teren pentru remedierea situației.

În cursul zilei de ieri, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, Porturile Constanța Sud Agigea, Constanța Nord, Mangalia și Midia au fost închise, dar la această oră doar Portul Midia rămâne închis.

De asemenea, două drumuri naționale și un drum județean rămân în continuare închise circulației rutiere (DN 67C — Transalpina între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, DN 7C — Transfăgărășan pe tronsonul Piscu Negru — Bâlea Cascadă și DJ 175B între localitățile Pojorâta și Crucea).

IGSU - SERVICIUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Autor Redactia 31 Octombrie 2017, 12:54 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii