Facturile Electrica Furnizare pot fi platite si la terminalele ZebraPay

De A.Frangu 26 Septembrie 2014, 11:17 Administrative
Brailenii isi pot plati facturile de energie electrica la terminalele ZebraPay amplasate în magazinele Carrefour varsatura, Carrefour market Dunarea, Kaufland, Billa din str. Transilvaniei si Buzaului. Terminalele sunt disponibile 24 din 24 de ore. Este o alternativa de plata rapida care evita interminabilele cozi de la ghiseele Electrica.

Detalii în comunicatul de presa de mai jos:

Peste 3,6 milioane de români îsi pot plati facturile de energie electrica emise de Electrica Furnizare la terminalele ZebraPay, cea mai mare retea de te rminale de plata de tip self-service. Astfel, ZebraPay ai Electrica Furnizare pun la dispozitia clientilor o alternativa de plata menita sa fluidizeze traficul la ghisee si sa fie disponibila 24 din 24 de ore.

 “În secolul vitezei, putini dintre noi mai au timp pentru a face plati directe, la ghisee. Scopul nostru este ca un singur drum sa rezolve cât mai multe sarcini pentru consumator. Ne bucuram sa anuntam implementarea serviciului de plati facturi Electrica Furnizare, care se doreste a fi o alternativa a statului la coada si a conditionarii programului de la ghisee. Acest serviciu vine în completarea unei palete largi de servicii, cum ar fi reîncarcarea cartelelor prepaid, achizitionarea de bilete de tren si plata rovinietei si a facturilor”, spune Adrian Badea, CEO ZebraPay.

“Pozitia de lider pe piata de energie electrica din Romania si detinerea celui mai mare portofoliu de clienti sustin Electrica Furnizare SA sa dezvolte continuu canale alternative de interactiune cu toti clientii pentru informare, comunicare, dar si pentru servicii de plata a facturilor. În acest context, posibilitatea platii facturilor si la terminalele ZebraPay aduce clientilor nostri confort si timp. De altfel, misiunea asumata de filiala este de a furniza energie electrica însotita de servicii moderne si performante, reprezentând beneficiu si valoare pentru clientii”, au declarat reprezentantii Electrica Furnizare SA.

Noua modalitate de plata aduce un plus de confort, siguranta si rapiditate în efectuarea platilor si poate fi utilizata de clientii Electrica Furnizare SA din 18 judete si Municipiul Bucuresti. Terminalele ZebraPay accepta efectuarea platilor în numerar, fara comision, prin scanarea codurilor de bare inscriptionate pe factura.

Reteaua ZebraPay este alcatuita din peste 850 de terminale de plata instant, amplasate în mai mult de 150 de localitati si pun la dispozitia clientilor sai servicii precum plati facturi, rovinieta, reîncarcare cartele prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren si abonamente presa.

Electrica Furnizare SA se remarca pe piata de energie printr-o buna cunoastere a caracteristicilor regionale de consum, o infrastructura moderna si specialisti pregatiti sa ofere servicii de calitate clientilor. Electrica Furnizare SA, succesoare a unei traditii nationale de peste 100 de ani în furnizarea energiei electrice, este în continua dezvoltare a activita?ii la nivelul întregii tari.

Despre ZebraPay
ZebraPay ofera o metoda simpla si rapida de efectuare a platilor electronice prin terminale de plata de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plati cu numerar  pentru o gama larga de produse si servicii: plati facturi, rovinieta, reîncarcare cartele prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren si abonamente presa.
Compania detine cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service, acestea fiind amplasate in  peste 150 de localitati din tara.

Terminalele ZebraPay pot fi gasite în marile retele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, în universitati, centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate.

Suntem deja prezenti in urmatoarele orase:
- Bacau, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi
- Navodari, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara.

Pentru mai multe informatii despre ZebraPay, accesati http://www.zebrapay.ro/


 

Autor A.Frangu 26 Septembrie 2014, 11:17 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate