Primaria Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian organizeaza o noua campanie de sterilizare gratuita, sâmbata 8 noiembrie 2014

De A.Frangu 06 Noiembrie 2014, 16:58 Administrative

afis campanie sterilizare”Fii responsabil!”, ”Sterilizeaza-ti catelul!”, ”Noi te ajutam!” - sub acest slogan se desfasoara la Braila sâmbata, 8 noiembrie 2014, campania gratuita de sterilizare organizata de Primaria Municipiului Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian.

Campanie se adreseaza proprietarilor de câini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada câini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului. Participantii vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea câinilor de rasa comuna in Registrul de evidenta a câinilor cu stapân” se mentioneaza în comunicatul de presa dat publicitatii de primaria Braila.

Echipa medicala este formata din medici de libera practica, asistenti, tehnicieni si este asigurata de catre Asociatie Dog Rescue Romanian iar punctul de sterilizare functioneaza în incinta Caminului Cultural din cartierul Nedelcu Chercea, str. Comuna din Paris, nr. 95, cu program de lucru zilnic între orele 9.00 - 20,00.

Inscrierile se fac pâna vineri, 7 noiembrie 2014, orele 16.00, la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti,  nr. 39 sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400.

Dupa cum mentioneaza organizatorii: ”Proprietarii câinilor vor declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul câinilor pe care îi aduce la sterilizat din care, femele si masculi. Aceste informatii sunt înregistrate în registru de evidenta, se completeaza la secretariat si apoi la punctul de sterilizare.

Fiecarei persoane i se comunica: numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului câinelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar înregistrarii în RECS), recomandarea medicilor de a nu hrani câinele cu cel putin 12 ore înainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator”.

Organizatorii asteapta voluntari în vederea pregatirii si supravegherii câinilor în spatiul post operator.

 

Autor A.Frangu 06 Noiembrie 2014, 16:58 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate