Atentie, cad tavanele la serviciul pasapoarte din Braila

De Alexandrina Iordache 01 Martie 2012, 14:28 Administrative
Zilele trecute m-am prezentat la Serviciul Pasapoarte pentru a depune actele pentru eliberarea unui pasaport. Am fost surprinsa si m-am bucurat ca nu era coada imensa pe care am intalnit-o in lunile de vara. Personalul calm, foarte amabil si cu explicatii complete.

Serviciul Pasapoarte functioneaza pe Calea Galati, vis-a-vis de Biserica Catolica. Las la o parte aspectul jalnic al curtii unde mormanele de zapada innegrita tronau. Chiar in holul de la intrarea in cladire, acolo unde exista un avizier, cam dezordonat dupa parerea mea, o sforicica intinsa cu o hartie agatata ne atentiona ca tavanul cade.

Si intr-adevar, cand mi-am aruncat ochii spre tavan, o bucata destul de mare din tencuiala era cazuta. Chiar daca locul respectiv era marcat, el constituia totusi un pericol mai ales pentru copii.
Ma intreb: oare cine raspunde daca tavanul se hotaraste sa cada si in zona nemarcata punand in pericol viata cetatenilor care vin cu treburi in cladire?

Amabilitatea personalului nu poate inlocui lipsa strictului necesar pentru desfasurarea activitatii in conditii civilizate. Birourile sunt asa de mici ca daca o familie intra inauntru, unul va sta in picioare iar hainele si le vor tine in mana.

Chiar daca cineva ar dori sa mai puna un scaun nu are unde. De cuier si oglinda, in care sa te aranjezi pentru fotografie, nici vorba. Este disconfort atat pentru personal cat si pentru cetateni.
Scuzele personalului, jenat de o asemenea situatie, nu sunt de ajuns si nu rezolva situatia.

Cineva trebuie sa ia masuri.

 

Autor Alexandrina Iordache 01 Martie 2012, 14:28 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate