Apel către braileni pentru salvarea Pădurii Stejarul

De Alexandrina Iordache 08 Mai 2015, 12:36 Administrative

salvam padurea StejaruBrăilenii sunt chemati de cunoscutul caricaturist Costel Pătrăşcan duminica 10 mai 2015, ora 10,00, pe platoul din fata Primariei Braila la o actiune de protest pentru salvarea pădurii Stejaru.

”Brãileni adevãraţi,
Haideţi sã ne dãm mâna şi sã SALVÃM PÃDUREA STEJARUL! Este vorba despre aerul pe care încã nu ni l-au luat. Dar o pot face! Duminica, 10 mai 2015, ora 10.00, veniţi pe platoul din faţa Primãriei sã spunem NU tãierii Pãdurii Stejarul!

Este timpul sã arãtãm cã suntem MULŢI, SOLIDARI şi AVEM RÃDÃCINI ADÂNCI! Este timpul sã protestãm pentru salvarea singurei pãduri din
vecinãtatea Brãilei, Pãdurea Stejarul!afis Proilavia
În zona noastrã, fiecare copac conteazã.
ESTE TIMPUL SÃ DÃM EXAMENUL MATURITÃŢII CIVICE!” este mesajul adresat de cunoscutul caricaturist brăilean Costel Pătrăşcan postat pe Facebook.

Este un protest față de actiunea unui grup de investitori care doreşte să ridice pe 13 hectare din pădurea Stejaru un complex sportiv şi rezidenţial. Brăilenii sunt chemati sa protesteze pentru salvarea Padurii Stejaru.

Iubitorii ai naturii, desi nu pot participa la actiunea de protest, membrii Clubului de Turism PROILAVIA Braila au realizat un afis intitulat ”SALVAM PADUREA STEJARUL!” cu care vor merge la Festivalul de ecologie si munte ”MECANTURIST” care se desfasoara între 8-10 mai 2015 in Muntii Macinului. La acest eveniment vor participa peste 200 de oameni din toata tara! Mesajul realizat de membrii clubului va fi auzit atât de participantii la ”Mecanturist” cât si la nivel national!

 

Autor Alexandrina Iordache 08 Mai 2015, 12:36 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii