Anuala de Arhitectura 2013 - Concurs de proiecte cu premii organizat la Galati

De AGERPRES 19 Februarie 2013, 11:03 Administrative
Arhitectii din judetele Galati si Braila se pot înscrie pâna pe 1 martie la Anuala de Arhitectura 2013 - Concurs de proiecte cu premii organizat de Ordinul Arhitectilor din România (OAR), filiala Dunarea de Jos.

Sectiunile din concurs sunt arhitectura locuintei si arhitectura dotarilor comunitare si de productie (ambele cu doua subsectiuni: proiecte pentru obiective executate sau în executie si, respectiv, proiecte nerealizate), arhitectura patrimoniului cultural si arhitectura spatiului interior.

Pot fi înscrise în concurs toate proiectele care sunt proiectate pentru România si realizate sub forma juridica a unui BIArh/SRL/SA de catre un arhitect membru al OAR filiala Dunarea de Jos; sunt proiectate în perioada 1 ianuarie 2010 - 30 decembrie 2012; se încadreaza într-una din cele sase sectiuni (maximum trei lucrari autor/sectiune) si nu au mai fost înscrise la alte concursuri de proiecte în România.

Juriul, format din membri OAR din regiune si din tara, va anunta câstigatorii pe data de 9 martie, la Galati.

Ocupantii primelor trei pozitii din fiecare sectiune vor fi recompensati cu premii în bani: 1.000 de lei (locul I), 750 de lei (locul II) si 500 de lei (locul III). Alte doua premii de 1.000 de lei vor fi acordate câstigatorilor premiilor speciale ale juriului si publicului.

 

Autor AGERPRES 19 Februarie 2013, 11:03 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii