S-a lansat Social Impact Award România. Tinerii de 14-30 de ani pot obține finanțări pentru ideile de afaceri sociale

De Mihai Vintilă 26 Februarie 2019, 17:01 Administrative

Joi, 28 februarie 2019, s-a lansat ediției cu numărul 8 a Social Impact Award România, un program ce are misiunea de a promova educația și punerea în practică a ideilor și a afacerilor sociale printre tinerii cu vârste între 14 și 30 de ani, care vor să producă o schimbare în comunitate. În cadrul proiectului, participanții au acces la o comunitate internațională de antreprenori sociali, premii în valoare totală de 5000 de euro, spațiu de lucru și mentorat alături de antreprenori sociali români cu experiență.

Social Impact Award este o competiție internațională de idei de afaceri sociale pentru tineri, fiind prezentă în peste 17 țări și de 8 ani în România. Scopul principal al programului este de a dezvolta tineri antreprenori și de a pune antreprenoriatul social pe harta oportunităților de carieră. Așadar, tinerii antreprenori, studenții și liceenii care își doresc să schimbe problemele sociale curente într-un mod inovator pot primi contextul și resursele necesare pentru a crește de la idee la afacere socială.

Pe 3 octombrie 2019 va avea loc marea finală Social Impact Award, în care cele 15 echipe finaliste vor avea ocazia să își prezinte ideile de afaceri sociale și progresul făcut pe parcursul incubării în fața juriului competiției. Membrii juriului vor selecta cele 3 echipe câștigătoare ale competiției, care vor primii 3 premii a câte 1500 de euro și participarea la Summitul Internațional Social Impact Award din Kiev, în noiembrie.

Relații pe https://romania.socialimpactaward.net

 

 

Autor Mihai Vintilă 26 Februarie 2019, 17:01 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii