Programul gratuit | Eu, tu, noi și cancerul susținut de psiholog Raluca Panait

De Frimu Ghinea 05 Februarie 2020, 12:05 Administrative

cancerpsiholog

Cu acest prilej anunțăm persoanele interesate de subiect că la Biblioteca Județeană Brăila se desfășoară încă din anul 2015 programul gratuit "Eu, tu, noi și cancerul" susținut de Raluca Panait, psiholog.

Programul este conceput sub forma unui grup suport și dezvoltare personală pentru persoanele diagnosticate cu cancer și pentru membrii familiilor acestora. În cadrul grupului se oferă susținere pentru depășirea provocărilor personale prin:
-conversații libere
-tehnici de eliberare emoțională, devalorizarea proprie și a vieții personale
-tehnici de relaxare și focusare
-metode de identificare și conectare la resursele interioare și exterioare
-identificarea de noi perspective raportate la propriile situații
-metode de vindecare și eliberare ale evenimentelor traumatizante suferite.

"Vă așteptăm pe toți cei care căutați dincolo de traumă, pe toți cei care doresc să descopere puteri nebănuite, să profite la maxim de timpul lor și vor să transforme totul în șansă. Cancerul ajunge să fie subiectul principal, iar oamenii caută soluții într-un labirint, se pierd pe ei înșiși, își epuizează energiile în această confruntare. Tocmai de aceea este esențial să găsească puncte de sprijin, resurse știute sau neștiute încă, noi valori, să-și găsească noul echilibru în această nouă realitate", este mesajul psihologului Raluca Panait.

Întâlnirile au loc la Sala Fănuș Neagu, la sediul Bibliotecii din Piața Poligon, nr.4, de două ori pe lună, joia, începând cu ora 16.30. Raluca Panait este psiholog și trainer cu formare în psihoterapie sistemică, management și resurse umane, NLP, coaching, dezvoltare personală, hipnoză. A ales să fie sprijin pentru cei aflați în nevoie, oferind gratuit informații avizate oamenilor diagnosticați cu această maladie.

 

 

Autor Frimu Ghinea 05 Februarie 2020, 12:05 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii