Politistii braileni vor asigura linistea BAC-ului, sesiunea august

De IPJ Braila 17 August 2016, 09:20 Administrative

Incep probele examenului național de Bacalaureat - sesiunea august 2016. Polițiștii acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului.

Şeful Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, în baza planului de măsuri aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a dispus suplimentarea dispozitivului curent, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în zona centrelor de examinare, centrelor unde sunt constituite comisii/subcomisii de evaluare a lucrărilor şi de soluţionare a contestaţiilor, precum şi pe timpul transportului lucrărilor de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare, respectiv de la centrele zonale de evaluare la centrele de contestaţii şi retur.

Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat - sesiunea august 2016, 5 poliţişti brăileni vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, două centre de examinare, din Brăila, sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul național de Bacalaureat - sesiunea august 2016 să se desfășoare în condiții de normalitate.

 

Autor IPJ Braila 17 August 2016, 09:20 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii