Poliția a dat 29 de contravenţii, a legitimat 150 de persoane în acest weekend

De IPJ Braila 04 Februarie 2019, 14:27 Administrative

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În perioada 01 - 03 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 15 societăţi comerciale, legitimate 150 de persoane și oprite în trafic şi controlate 117 autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 67 de șoferi.

De asemenea, polițiștii brăileni au constatat 29 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 6.900 de lei.

Dintre amenzile aplicate 25 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, și 4 la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsură complementară, polițiștii au ridicat bunuri în valoare de 12.000 de lei.

 

 

 

Autor IPJ Braila 04 Februarie 2019, 14:27 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii