Patrula de Reciclare de la Grădinița cu P.P. Nr.51 Așchiuță din Brăila

De Frimu Ghinea 23 Aprilie 2018, 13:11 Administrative

Patrula de Reciclare de la Grădinița cu P.P. Nr.51 Așchiuță din Brăila

În anul școlar 2017-2018 Grădinița cu P.P. Nr.51 ,,Așchiuță”, Brăila este partener în cadrul Programului educaţional de protecţie a mediului „Patrula de Reciclare”, coordonat de profesor Sandu Adriana, ce are ca scop creșterea gradului de informare în domeniul protecției mediului şi promovarea beneficiilor colectării selective a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice prin programul de activități desfășurate și cantitatea de DEEE colectate atât în grădiniță, cât și în afara acesteia.

Ni s-au alăturat Școala ,,Ion Creangă”, reprezentată prin d-na învățător Mihăilă Irina și Grădinița cu P.P. Nr.1, ,,Narcisa”, prin d-na educatoare Panțuru Victorița - în calitate de suporteri ai patrulei școlare de la Grădinița cu P.P. Nr.51 ,,Așchiuță”.

Activitatea desfășurată în data de 24.04.2018, la Biblioteca Județeană ,,Panait Istrati” are ca scop prezentarea unei povești create de dna educatoare Cristina Orzan ,,La taifas...în depozitul RoRec” și informarea preșcolarilor și școlarilor cu privire la deșeurile electrice – adică aparatele electrice vechi sau stricate, bateriile consumate și becurile arse au un potențial de poluare foarte mare. Ele nu trebuie nici păstrate în preajma noastră, nici aruncate la gunoi sau în natură și pot fi aduse în incinta Grădiniței nr.51 ,,Așchiuță”, sau sunând la nr de tel-verde: 0800 444 800. Vom realiza și o expozitie de lucrări ale copiilor după vizionarea poveștii. Cadrele didactice participante de la Grădinița nr.51 ,,Așchiuță”.vor fi: Sandu Adriana-prof. coordonator, Grădeanu Carmen-director, prof. Orzan Cristina și prof. Mormocea Nicoleta.

La activitate participă preșcolarii de la Grădinița nr.51 ,,Așchiuță”, preșcolarii de la Grădinița cu P.P. Nr.1, ,,Narcisa” și elevii de la Școala Gimnazială ,,Ion Creangă”.

Coordonatori: Școala Ion Creangă - prof. Mihăilă Irina, Grădinița nr.1- prof. Panțuru Victorița.

 

 

Autor Frimu Ghinea 23 Aprilie 2018, 13:11 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii