Medic brăilean trimis în judecată pentru fapte de corupție

De Redactia 05 Ianuarie 2018, 15:29 Administrative

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Brăila au finalizat cercetările, iar procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus trimiterea în judecată a unui medic specialist la un spital din Brăila pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu în formă continuată, fals intelectual în formă continuată și complicitate la înșelăciune și alte două persoane pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, înșelăciune și uz de fals în formă continuată.

În fapt, în luna aprilie 2016, două persoane au formulat un denunț cu privire la faptul că, în perioada 13-25 martie 2016, au remis medicului, în mai multe rânduri, 200 lei, 100 euro și bunuri alimentare pentru a-l opera pe tatăl lor. Acesta se afla internat și a decedat înainte de a fi operat, iar medicul a refuzat să restituie sumele de bani primite în condițiile sus-menționate.

În timpul cercetărilor au mai fost identificate alte două persoane care au oferit mită medicului în cauză în schimbul eliberării unui concediu medical.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE BRĂILA

 

Autor Redactia 05 Ianuarie 2018, 15:29 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii