Jandarmeria Brăila primește o donație de la A.T.O.P. Brăila

De IJJ Braila 26 Ianuarie 2017, 08:56 Administrative

Donatie ATOP Braila catre Jandarmeria Braila

În cursul zilei de miercuri, 25 ianuarie 2017, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila a avut loc activitatea oficială de predare-primire a bunurilor achiziţionate prin intermediul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Brăila. Astfel, pentru a le uşura munca în executarea misiunilor specifice, jandarmii brăileni au intrat în posesia a două monitoare LCD cu diagonala de 106 cm, trei imprimante laser A4, o imprimantă laser A3 color şi o cameră video (Handycam).

„Aceste bunuri sunt destinate în exclusivitate îmbunătăţirii activităţilor desfăşurate de Jandarmeria Brăila pe segmentul menţinerii ordinii publice, atât în municipiul, dar şi în judeţul Brăila. Unele echipamente vor fi utilizate în Centrul de monitorizare a situaţiei operative, având drept scop îmbunătăţirea performanţelor structurilor din stradă. Pe această cale doresc să mulţumesc, pentru sprijinul acordat, domnului Nicu Niţă, fost preşedinte ATOP Brăila, actualei conduceri a autorităţii, preşedintelui Consiliului Judeţean, dar şi celorlalţi consilieri, şi vă asigurăm că şi în continuare Jandarmeria îşi va îndeplini misiunea şi va fi în permanenţă în apropierea şi în mijlocul cetăţenilor, necondiţionat.”, a declarat domnul colonel Vasile Moţ, inspector şef al I.J.J. Brăila.

“Prin A.T.O.P., noi toţi consilierii Consiliului Judeţean vom fi alături de toate instituţiile care au ca scop siguranţa cetăţeanului.Vom continua şi în 2017 să ne aplecăm asupra acestui subiect sensibil şi eu cred că cetăţenii merită să se simtă în siguranţă pe străzile şi pe drumurile municipiului şi judeţului Brăila. Sunt doar câteva bunuri pe care noi astăzi le-am dat, avem în vedere pentru anul 2017 şi alte bunuri, care ţin până la urmă şi de pregătirea dumneavoastră, de dotarea personalului, dar şi atribuţii, pentru a îmbunătăţi activitatea jandarmului care este în stradă şi are misiunea de a asigura securitatea cetăţenilor”, a declarat domnul Chiriac Francisk-Iulian, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila beneficiază pentru prima dată de suport material al A.T.O.P., întrucât instituţia este membru al acestei autorităţi doar din a doua jumătate a anului 2015, ca urmare a modificării legislaţiei în domeniu.

 

Autor IJJ Braila 26 Ianuarie 2017, 08:56 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii