Jandarmeria Brăila a avut două săptămâni pline de evenimente. Puține infracțiuni constatate

De Mihai Vintilă 24 August 2018, 18:14 Administrative

jandarmeria braila

Colonelul Vasile Moț inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila a informat cu privire la evenimentele derulate de Jandarmeria Brăila în ultimele două săptămâni când, în orașul Brăila și județ, au avut loc mai multe evenimente culturale și sportive.

Astfel, în această perioadă, jandarmeria a efectuat 17 misiuni, cele mai multe în orașul Brăila, din care s-au remarcat ca număr sporit de public prezent concertele susținute de zilele orașului Brăila de artiștii Smiley și Ștefan Bănică Junior dar și evenimentele prilejuite de Ziua Marinei.

Au fost 55 de sancțiuni contravenționale și au fost descoperite 9 infracținui legate de portul de arme albe. Față de anii trecuți, se remarcă, o scădere mare a factorilor antisociali. Pentru acest lucru colonelul Vasile Moț a adresat mulțumirile sale brăilenilor. Avem o creștere a spiritului civic și o creștere a respectării normelor legale.

În stațiunea Lacu Sărat a fost sesizată o tentativă de furt care a fost soluționată imediat. S-au primit și 10 petiții la care jandarmeria a răspuns prin verificări, prin intensificarea patrulării împreună cu poliția. Toate aceste petiții erau referitoare la tulburarea ordinii publice.

Pesta porcină solicită participarea trupelor de jandarmi la asigurarea ordinii în locațiile semnalate. O mare parte din efectivul de jandarmi asigură suportul legal alături de DSVA Brăila și armată.

 

 

Autor Mihai Vintilă 24 August 2018, 18:14 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii