Procurorii D.I.I.C.O.T. Brăila au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri. 4 persoane au fost reţinute.

De IPJ Braila 01 Iunie 2016, 07:40 Administrative

Luni 30 mai, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, și procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Brăila au efectuat 4 percheziţii domiciliare în municipiile Brăila şi Galaţi, la membrii unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri şi operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

De asemenea, au fost depistaţi în flagrant doi bărbaţi,cu vârste de 41, respectiv 21 de ani, ambii din Brăila, în timp ce procurau de la o altă persoană o cantitate de substanţă vegetală.

La acţiune au participat și poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, de la inspectoratele de poliție judeţene Galaţi şi Brăila, precum și jandarmi.

În fapt, în perioada 2015-2016, s-a stabilit faptul că aceştia, 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 41 de ani, ar fi constituit gruparea infracțională, pentru distribuirea de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza municipiului Brăila, îndeosebi în rândul elevilor, acestea fiind procurate de la dealeri din municipiul Galați.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate cantităţi de canabis, substanţe vegetale şi substanţe pulverulente, pliculețe tip „zipp-lock”, bani, cântare electronice, grindere și înscrisuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului, patru persoane au fost reținute, urmând a fi prezentate Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Autor IPJ Braila 01 Iunie 2016, 07:40 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii