Cupa Ziua Jandarmeriei - rezultate 2016

De IJJ Braila 04 Aprilie 2016, 10:27 Administrative

În contextul aniversării a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila a avut iniţiativa de a promova sportul şi disciplina sportivă în rândul tinerilor, organizând Campionatul de minifotbal- Cupa „Ziua Jandarmeriei”.

Gazda competiţiei sportive de astăzi, 03 aprilie a.c., a fost Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”, unde s-au reunit, începând cu ora 09.00, şase echipe, şi anume: Liceul Teoretic Mihail Sebastian, Liceul Tehnologic Grigore Moisil, Colegiul Naţional Nicolae Bălcescu, Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, Facultatea de Inginerie Brăila şi Jandarmeria Brăila.

După desfăşurarea meciurilor, clasamentul se prezintă astfel:
Locul I - echipa Facultăţii de Inginerie Brăila;
Locul II – echipa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila;
Locul III – echipa liceului Mihail Sebastian.

Festivitatea de premiere a fost făcută de domnul colonel Vasile Moţ, prim adjunct inspector şef, care le-a mulţumit tuturor pentru participare, urându-le succes în toate activităţile viitoare.

Pe această cale, pentru sprijinul acordat, mulţumim domnului profesor Diţă Alexandru, directorul Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”, care ne-a declarat: „Competiţia este una simbolică, aceasta poate fi privită şi ca o întâlnire între generaţii. Este o iniţiativă foarte bună a Jandarmeriei din Brăila, pe care o apreciem şi care ar trebui continuată”.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IJJ Braila 04 Aprilie 2016, 10:27 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii