Carla’s Dreams, DJ Project, Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu sunt doar o parte dintre artistii care vor veni la Zilele Municipiului Braila

De Redactia 04 August 2016, 09:13 Administrative

Principalele locatii in care se vor desfasura evenimentele sunt Faleza Dunarii, Platoul si Parcarea Primariei, Parcul Monument, Oraselul Copiilor, Parcul ZOO, Gradina Publica, Piata Traian, Parcarea Braila Mall, Parcul Caporal Musat, Parcul Dinamo, CNIPT, Calea Galati, Parcul Lacul Dulce si Vidin - rondou vis a vis de Liceul Progresul.

In toate aceste locatii se vor desfasura spectacole de muzica populara din Romania, Turcia, Grecia, Bulgaria si Republica Moldova, spectacole de teatru pentru copii, ateliere de teatru, pictură şi desen, concerte de fanfară, concerte blues şi jazz, concurs national de carting, parade masinilor de epoca, proiecţii de filme - capodopere ale cinematografiei naţionale, concursuri marinăreşti, competiţia anuală de canotci 10+1 iniţiată de Ivan Paţaichin, etc.

Pe parcursul evenimentelor, pe Faleza Dunarii si punctele in care se desfășoara momentele de divertisment, brăilenii vor avea ocazia sa facă fotografii cu Mascota orașului - Ceasul din Piata Traian, dar si cu Zeul Neptun si nimfele, Mickey Mouse, Minnie si Tigger, etc.

Vor avea loc parade cu animatori, jonglerii cu foc si face painting. Acestia vor interactiona sau comunica cu brailenii, vor imparti flyere cu programul evenimentelor, vor fi in centrul atentiei pentru realizarea de fotografii unice.

Pe Faleza Dunarii vor fi amplasate chioscuri cu mesteri populari traditionali, artisti, mic mobilier, mobilier de grădină, jucarii. Vor fi amplasate standuri ale reprezentantilor din alimentatie publica.

Duminica, 14 august, pe Faleza Dunarii vor fi spectacole de muzica populara cu Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu. Seara se va finaliza cu un joc de artificii.
Luni 15 august, pe Falaza Dunarii, DJ Project, Carla’s Dreams si un impresinant show de lasere vor incheia Zilele Municipiului Braila.

 

Autor Redactia 04 August 2016, 09:13 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii