COVID 19 | 57 de persoane nu au respectat măsurile de protecție și au fost sancționați

De IPJ Braila 20 Iulie 2020, 20:54 Administrative

Polițiștii brăileni, împreună cu polițiștii locali au acționat și în mijloacele de transport public de persoane, având ca principal obiectiv siguranța cetățenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID - 19.

Cu această ocazie au fost depistate 57 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecție în mijloacele de transport, acestea fiind sancționate contravențional.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. 

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

 

 

Autor IPJ Braila 20 Iulie 2020, 20:54 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Daniela 21 Iulie 2020, 15:31

    Foarte bine, oamenii nu inteleg ca acesta trebuie sa fie un efort comun, altfel este degeaba :(

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii