Campanie de sterilizare si microcipare a câinilor organizata de Primaria Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian, 10-11 octombrie 2014

De A.Frangu 07 Octombrie 2014, 21:22 Administrative
In perioada 10 - 11 octombrie 2014, la Braila, se desfasoara cea de-a treia campanie gratuita de sterilizare si microcipare a câinilor cu stapân. Campania este organizata de Primaria Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian. Punctul de sterilizare va fi amenajat în incinta unei sectii ce apartine societatii Braicar SA, pe B-dul Independentei nr. 111, Braila, iar programul de lucru este zilnic între orele 9.00 – 20.00.

Sloganul campaniei este: ”Fii responsabil! Sterilizeaza-ti catelul! Noi te ajutam!”.

Campanie se adreseaza proprietarilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului. Participantii vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna în Registrul de evidenta a cainilor cu stapân.

Ca si la campania desfasurata în luna iulie a.c., echipa medicala este asigurata de catre Asociatie Dog Rescue Romanian si este formata din medici de libera practica, asistenti si tehnicieni.

Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti, nr.39 sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400  pâna joi, 9 octombrie 2014, orele 16.00 iar în zilele de 10 si 11 octombrie a.c. înscrierile se fac la punctul de sterilizare sau telefonic la tel. 0756.044400.

Proprietarii cainilor vor declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care ii aduce la sterilizat din care, femele si masculi. Informatiile sunt inregistrate în registru de evidenta si se completeaza la secretariat si apoi la punctul de sterilizare.

Fiecarei persoane i se comunica: numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului câinelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar inregistrarii in RECS), recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator.

Organizatorii asteapta voluntari pentru pregatirea si supravegherii câinilor în spatiul post operator.

Proiectul ”Fii responsabil! Sterilizeaza-ti catelul. Noi te ajutam” a fost lansat în luna iulie 2014. Proiectul isi propune sa informeze populatia cu privire la obligativitatea sterilizarii, identificarii prin microcipare si inregistrarii in Registrul Cainilor cu Stapan a cainilor de rasa comuna, sa sprijine proprietarii de caini de a intra in legalitate prin sterilizarea, microciparea si inregistrarea acestora si de a preveni abandonul si inmultirea necontrolata a cainilor fara stapân.

 

Autor A.Frangu 07 Octombrie 2014, 21:22 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate