Braila - Festivalul Florilor de Primavara 2017

De Frimu Ghinea 07 Aprilie 2017, 09:34 Administrative

Primaria Municipiului Braila organizeaza in perioada 7 – 9 aprilie 2017 Festivalul Florilor de Primavara, eveniment devenit traditie a orasului de la Dunare. Festivalul, aflat deja la cea de a 16-a editie, va avea loc in Parcul Monument.

Atractia principala a evenimentului o va constitui expozitia florala specifica anotimpului, expozitie realizata de producatori florari din municipiu si din judet cat si din regiunea S-E.

Primarul Municipiului Braila invita cetatenii municipiului Braila la acest eveniment animat de o serie de momente artistice sustinute de ansambluri si grupuri de muzica si dans ale Scolilor populare din judet si ale comunitatilor minoritatilor nationale – Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”, Palatul Copiilor, Liceul de Arte “Hariclea Darclee” , “Pandelasul”, Insuratei, “Dunarenii” Chiscani, “,Romanasii de Rosiori”, dansuri turcesti Constanta, “Pandora” si “Parnassos”, corul “Voces Concordiae” si asezonat de mancaruri traditionale si specific dunarene – delicioasa plachie de peste si pastrama de berbecut.

Pentru copii se vor organiza, pe toata perioada desfasurarii evenimentului o serie de activitati recreative si interactive: concurs de biciclete, role, desene pe asfalt.

Atmosfera de voie buna va fi intregita de punerea in scena a unor spectacole de catre Teatrului “MASCA” din Bucuresti.

Deschiderea oficiala are loc vineri, 06 04 2017, ora 10.00

 

Autor Frimu Ghinea 07 Aprilie 2017, 09:34 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii