Braila | Actiuni anti-covid in 22 octombrie

De Comunicat 25 Octombrie 2020, 17:04 Administrative

In ziua de 22 octombrie, poliţiştii brăileni împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila și polițiști locali au desfășurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, au fost verificate societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţele și târgurile din municipiu, precum și cele din județ. Activitățile au vizat și verificarea respectării programului de lucru cu publicul de către unitățile economice precum terasele, barurile și cluburile.

Polițiștii au desfășurat acțiuni de verificare și în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar și în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă.

Cu această ocazie au verificat 22 de societăți comerciale, legitimat 175 de persoane și au controlat 200 de vehicule, 144 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun ce asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă, taxiuri și miloace de transport școlar.

Totodată, au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de peste 27.000 de lei, dintre care 37 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 29 conform O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 8 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și 7 la alte acte normative.

 

Autor Comunicat 25 Octombrie 2020, 17:04 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii