Brăila | Studenți în stagiul de practică la Inspectoratul General pentru Imigrări

De Comunicat 21 Iulie 2020, 22:23 Administrative

În perioada 20 iulie - 14 august a.c., 16 studenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din anul II specilizarea Imigrări-ordine și siguranță publică din cadrul Facultății de Poliție de Frontieră, respectiv anul III specializarea Drept din catrul Facultății de Științe Juridice și Administrative, își desfășoară stagiul de practică în cadrul structurilor teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări.

Studenții au fost repartizați în județele: Bihor, Brăila, Dolj, Olt, Teleorman, Brașov, Argeș, Sălaj, Vâlcea, Botoșani, Suceava și Neamț.

Pe parcursul celor patru săptămâni, studenții vor desfășura mai multe activități pregătitoare la structurile operative ale Inspectoratului General pentru Imigrări, sub îndrumarea și coordonarea unor ofițeri cu experiență și vor avea posibilitatea de a pune în aplicare cunoștințele acumulate în timpul anilor de studiu.

Stagiul de practică urmărește îmbogățirea și aprofundarea cunoștințelor teoretice, precum și perfecționarea deprinderilor practice specifice activităților pe linie de migrație și azil, pe care le vor urma împreună cu viitorii lor colegi.

 

 

Autor Comunicat 21 Iulie 2020, 22:23 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii