Brăila | Operațiune contra proxeneților locali. O rețea a fost destructurată

De IPJ Braila 01 Septembrie 2020, 20:01 Administrative

Doi bărbați și două femei din Brăila, bănuiți că ar fi exploatat persoane vulnerabile, au fost reținuți, în urma a 5 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Brăila.

La data de 31 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila au efectuat 5 percheziții la domiciliile a patru brăileni, doi bărbați și două femei, bănuiți că ar fi exploatat persoane vulnerabile.

În urma perchezițiilor efectuate pe raza municipiului Brăila, au fost ridicate 11 telefoane mobile, 2 laptop-uri, o tabletă, un DVR, înscrisuri și carduri bancare.

În urma administrării probatoriului și audierilor desfășurate în cauză, a fost luată măsura reținerii celor patru persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

În cursul zilei de 1 septembrie 2020, persoanele în cauză vor fi prezentate Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila și al reprezentanților D.G.A.S.P.C. Brăila.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

 

Autor IPJ Braila 01 Septembrie 2020, 20:01 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii