Brăila | 12 insi prinsi fără mască

De IPJ Braila 07 Iulie 2020, 21:29 Administrative

Poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, împreună cu jandarmi, au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, a faptelor antisociale şi abaterilor rutiere privind efectuarea transportului rutier de persoane, dar şi a transportului de mărfuri.

Cu această ocazie au fost verificate mai multe societăţi comerciale şi au fost constatate
7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 3.000 lei conform O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemena, în cursul zilei de ieri, polițiștii locali, sub coordonarea Poliției Municipiului Brăila, au desfășurat acțiuni în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului, având ca principal obiectiv siguranța cetățenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID-19.

Cu această ocazie, au fost depistați 12 pasageri care nu purtau sau purtau necorepunzător masca de protecție în mijlocul de transport, aceștia fiind sancționați contravențional conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

 

 

 

Autor IPJ Braila 07 Iulie 2020, 21:29 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii