Angajații ANAF protestează. Reorganizarea structurilor regionale crează nemulțumiri

De AmosNews 26 Februarie 2019, 17:38 Administrative

Angajații ANAF au ieșit pe holurile instituțiilor nemulțumite de proiectului de lege privind reorganizarea structurilor regionale.

Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că reorganizarea nu va îmbunătăți activitatea ci va crea disfuncționalități, se vor pierde locuri de muncă, iar costurile pentru reînființarea direcțiilor județene vor crește. Practic Direcțiile regionale se vor desființa și vor fi înființate din nou Direcții județene. Sindicaliștii sunt nemulțumiți și de faptul că nu există transparență.

Aproximativ 20 de angajați ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală de la Timișoara au ieșit în această dimineață pe holurile instituției. Numărul nu a fost atât de mare pentru că nu au vrut ca protestul să ii afecteze pe contribuabili.

La nivelul regionalei ANAF din vestul țării care cuprinde județele Timiș, Arad, Caraș Severin și Hunedoara sunt acum aproximativ 700 de angajați.

La Direcția Regională Vamală din Galați, 100 de angajați au întrerupt lucrul, nemulțumiți că instituția va fi reorganizată. 30 dintre ei au ieșit în fața clădirii, supărați că parlamentarii vor vota în Camera Deputaților noua lege de organizare.

Oamenii se tem că în aceste condiții, mulși dintre ei fie vor fi mutați în alte județe, fie își vor pierde locurile de muncă.

Potrivit noilor reglementari, direcțiile regionale vamale, aflate în subordinea ANAF, ar urma să fie desființate. Proteste mai sunt și Cluj și Iași.

 

 

Autor AmosNews 26 Februarie 2019, 17:38 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii